Полиетилен за оранжерии производство на Politiv / Израел /

150мкр 1.70лв. за кв.м
180мкр 2.00лв. за кв.м.
Многослоен израелски полиетилен с UV стабилизация и подсилен с допълнителни функции за по-висока ефективност, гаранция за дълготрайност и повишено качество на реколтата. Предложен в разнообразни ширини и дължини, за да отговорят на нуждите на всеки производител.

Функции:

UV стабилизация – благодарение на нея полиетиленът е устойчив на слънчевите лъчи, което удължава времето на неговото ползване.

Термален ефект (IR) – намалява загубата на светлина в оранжерията през нощта, като задържа натрупалата се през деня инфрачервена радиация. Това спомага за поддържане на постоянна температура през деня и нощта и по-малък риск от измръзване на расетнията нощем.

EVA (етилен винилацетат) – придава по-голяма еластичност и прозрачност на филма

Дифузия (LD) (разделяне) на светлината – разпръсква равномерно прякат слънчева светлина, като по този начин предотвратява слънчеви изгаряния и осигурява максимално огряване със светлина от всички страни при отделните култури

Анти-капка (AF) предотвратява образуването на кондезни капки, които пречат на проникването на светлината и създават условия за поява на болести